تيم اول هم كه ديگه معلوم شد
به دوستان تبريك ميگم
Printable View
تيم اول هم كه ديگه معلوم شد
به دوستان تبريك ميگم
آفرین بچه ها دمتون گرم.
بچه ها خسته نباشید
دمتون گرم
گل کاشتین:great:
بسیار خوب...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسب این موفقیت رو به تمام کاربران شهر سخت افزار، خصوصاً آرمان و محمدعلی عزیز تبریک میگم.
از کادر اجرایی مسابقه، جناب حسینی و تیم داوری هم تشکر میکنم.
SSA , PCN - Powered by Our Members
سپاس
کل مدت مسابقه رو داشتم حرکت ها رو چک میکردم ، بچه ها واقعا عالی بودن ، از همه نظر !!
همانطور که آرمان از شهریار عزیز بخاطر ساپورت تشکر کرد من هم از شهریار عزیز تشکر ویژه ای دارم چون واقعا به فکر بچه های تیم هست .
به محمد علی و آرمان عزیز تبریک میگم و بهترین ها رو براشون آرزو دارم !
موفق باشم و باشیم و باشند : دی
پی نوشت : نیما استیل ات رو عشقه ، عاشقتم : دی
پی نوشت دوم : آقای حسینی تمام تلاششون رو کردن تا مسابقه به بهترین نحو برگزار بشه و این مسله جای تشکر فراوان داره
پی نوشت سوم : لایو اصلا کیفیتش خوب نبود ولی استیل نیما کاملا .... : دی
پی نوشت چهارم : هیچی همینا بسه : دی
درود
بنده به شخصه به تیم شهر سخت افزار تبریک میگم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگیشون موفق و پیروز باشن از اجرای مسابقه هم راضی بوده باشن . و در همینجا از تمام کمیها و کسریها عذرخواهی میکنم و در پناه حق در مسابقات اینده کار و بهتر اجرا خواهیم کرد .
منم تبریک میگم به ارمان و محمد علی کارتون عالی بود.
منم اين موفقيت رو به دوستان عزيز ارمان و محمد علی تبريك ميگم
درود .
همین جا به تیم شهر سخت افزار کسب مقام اول رو تبریک می گم و امیدوارم در مسابقات بعدی هم دوستان رو ببینیم . کار دوستان واقعاً عالی بود و جواب تمریناتشون رو گرفتند . از طرف تیم لیون هم قول می دم که دفعه آینده تیم لیون رقیب جدی برای تیم شهر سخت افزار باشه و چیزی که ما توی این مسابقه یاد گرفتیم این بود که بایستی قبل از هر مسابقه تمرین سخت و سنگینی رو با بچه ها انجام بدیم .
دیشب وظیفم بود پست بزنم و تبریک بگم که متاسفانه از فرت خستگی نتونستم .
با تشکر .
با سلام منم به نوبه خودم به دوستان عزیزم آرمان و محمدعلی عزیز تبریک و خسته نباشید عرض میکنم ...
همچنین تشکر از جناب حسینی بابت برگذاری مسابقات - اسپانسرهای عزیز - شهریار عزیز - داوران مسابقه و همه و همه ...
VIVA SSA
شاد و تندرست باشید